August 30, 2006

WTF kuhu me läheme…..?

Filed under: Kuidas kõik alguse sai — Kukk @ 12:44 pm

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/clients/kontus.cresinda.com/www/reisiblog/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Mingi aprill oli….olime Galinaga minu vanematel külas, väike saun ja värk. Konks hellab, kle kukk, selline teema, et teeks mingi Hiina tripi(a la selline jutt :) WTF mis sinna vaja ronida….bla bla bla…rääkis kogu jutu ära et mis pakkumine jne. ?tles et davai, mõtle ja siis hella tagasi, siis sai vahepeal Kontusega suheldud ja Konksuga ja Kontusega ja Konksuga ja võrdlemisi paika pandud, et davai, minek siis minek :) Kell oli mingi enne 9-t natsa, aga plekki oli vaja ja meid ise linnas polnd, Konksu kaardid vist olid juba limiiti tõmmatud, et sealt abi poleks olnud….deem deem…kes laupäeva õhtal mingi 9 aeg laenaks 14K :) Laksas järsku pähe, et Janno(töökaaslane) veel peaks tööl olema, tõmmasin kõne, rääkisin loo ära, ütlesin davai rebi töö juurest 14K cashi. Tüüp sai Konksuga sikupilli parklas kokku, tehti diil ära ja sealt need piletid tulid. Guangzhou`d kuulsin esimest korda….sai kaardid ja värgid välja rebitud, et where the fuck see place on :) Järgmine aasta tahaks samat asja küsida kellegi käest…WTF kuhu me läheme :D


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/clients/kontus.cresinda.com/www/reisiblog/wp-includes/functions.php on line 590
« Väljalennu algus Hiina  
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/clients/kontus.cresinda.com/www/reisiblog/wp-includes/functions.php on line 590
Cash or Card, RMB or EUR? »

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> .